1401/2/11 یکشنبه
تجلیل از فرهیختگان دانشگاه ها به مناسبت روز معلم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میانه، بمناسبت فرا رسیدن روز معلم و استاد نشستی با حضور حجت الاسلام و مالمسلمین محمدی امام جمعه میانه، روسا و اساتید دانشگاه های شهرستان میانه ریاست و جمعی از معلمان آموزش و پرورش میانه در دفتر امام جمعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میانه، بمناسبت فرا رسیدن روز معلم و استاد نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدی امام جمعه میانه، روسا و اساتید دانشگاه های شهرستان میانه، ریاست و جمعی از معلمان آموزش و پرورش میانه در دفتر امام جمعه برگزار شد.

در این جلسه استاد مظاهری از دفتر استفتائات مقام معظم رهبری در قم نسبت به تبیین حجاب در دانشگاه ها و مدارس آموزش و پرورش به ذکر احادیثی از اهل بیت پرداختند و روز معلم و استاد را گرامی داشتند.