1401/3/3 سه‌شنبه
پاسداشت مراسم روز آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه پیام نور میانه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میانه مراسم بزرگداشت روز آزاد سازی خرمشهر با حضور سرهنگ روحی جانشین فرماندهی سپاه ناحیه میانه، سرهنگ کیانی مسئول حوزه کارمندی شهید کلاهدوز میانه، دکتر کریمی ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای میانه و جمعی از کارکنان دانشگاه ها و اعضای بسیج دانشجویی در دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد.

در این مراسم سرهنگ روحی با اشاره به جهاد تبیین و اطاعت از فرمایشات مقام معظم رهبری در عمل به این منویات یاد کرد. ایشان به رشادتهای شهدا و رزمندگان اسلام در طول جنگ تحمیلی و جهاد و مبارزه به رژیم بعث عراق  پرداخت و اشاره نمودند که راه شهدا و ایثارگریهای آنان همواره ادامه دار راه جوانان ایران اسلامی است.
ایشان با ابراز تسلیت به مناسبت شهادت شهید خدایاری از افتخار آفرینان شهر میانه به بیان ایثارگریهای ایشان پرداختند.