1400/7/4 یکشنبه
دیدار جامعه دانشگاهی پیام نور میانه از خانواده معظم شهید کیان قلی پور بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میانه، بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس هیات رئیسه دانشگاه پیام نور بهمراه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه از خانواده شهید کیان قلی پور دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میانه، بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، هیات رئیسه دانشگاه پیام نور بهمراه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه و نماینده بنیاد شهید از خانواده شهید کیان قلی پور دیدار کردند.
در این دیدار صمیمی دکتر مهدی مرادی ریاست دانشگاه ضمن تجدید بیعت با آرمان های شهدای گلگون کفن به بیان ایثارگریهای شهدا پرداختند. در ادامه مادر شهید قلی پور به بیان خاطرات و شهادت کیان قلی پور پرداختند و در انتهای مراسم به رسم یادبود از طرف دانشگاه هدیه ای به مادر شهید اهدا گردید.