منو اشيا عمودي
همایش ها
ورود
1400/10/8 چهارشنبه
سرهنگ اردبیلی: ملت ایران در مواقع حساس توطئه بزرگ را با روحیه دشمن ستیزی خنثی نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست روشنگری و بصیرت افزایی بمناسبت سالروز حماسه 9 دی با حضور سرهنگ اردبیلی از راویان و رزمندگان دفاع مقدس، ریاست و کارکنان دانشگاه پیام نور میانه، سرهنگ کیانی فرماندهی حوزه کارمندی شهید کلاهدوز، حبیبی مسئول بسیج دانشجویی میانه و جمعی از دانشجویان بسیجی در دانشگاه پیام نور برگزار شد.

.

در این مراسم سرهنگ اردبیلی به توطئه های بی شمار دشمنان علیه کشورمان پرداختند. ایشان ملت بزرگ کشورمان را همواره در صف اول دشمن ستیزان قلمداد کردند که همواره در مواقع حساس از انقلاب و نظام پشتیبانی میکنند. ایشان آگاهی و بینش مردم را همواره در پیشبرد اهداف نظام همواره موثر دانست که این پشتیبانی مردم به قدرت نظام اسلامی کمک وافری می نماید