1401/2/4 یکشنبه
سومین رزمایش کمک مومنانه دانشگاه پیام نور مرکز میانه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میانه، سومین رزمایش کمک مومنانه عصر امروز به همت امور فرهنگی و گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه‌ پیام نور برگزار شد. در این رزمایش که در ۲۲ رمضان ( 4 اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ شمسی ) مصادف با شب قدر در محل دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد، بسته های معیشتی به مبلغ چهارصد میلیون ریال در بین نیازمندان توزیع شد. هربسته معیشتی شامل یک کیسه برنج و یک عدد مرغ، دو عدد روغن، یک عدد رب، یک عدد تن ماهی، ماکرونی و یک عدد شوینده می باشد.

دکتر مهدی مرادی، رئیس دانشگاه‌پیام نور در این مراسم اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا دانشگاه پیام نور میانه سعی کرده با برگزاری رزمایش های کمک مومنانه به حمایت از دانشجویان بی بضاعت و خانواده‌های نیازمند و آسیب دیده آنها از کرونا بپردازد.
وی افزود: مجموعا بالغ بر  ۵۰۰ بسته معیشتی در طی این سه رزمایش کمک مومنانه در دوره‌های مختلف به همت امور فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه،بسیج دانشجویی ناحیه و با همراهی خیرین تهیه و بین دانشجویان بی بضاعت توزیع شده است.