منو اشيا عمودي
ورود
1401/2/12 دوشنبه
مراسم بزرگداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور میانه، به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم مراسمی به همین مناسبت با حضور دکتر فرید قشلاقی معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری ویژه میانه، دکتر محمودیان دادستان شهرستان میانه، دکتر احمدی رئیس آموزش و پرورش، دکتر کریمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر مرادی رئیس دانشگاه، اعضای محترم هیات علمی و تعدادی از اساتید مدعو و همکاران برگزار شد.

.

مراسم بزرگداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر مرادی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین و تبریک عید فطر، روز معلم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه ضیافت الهی به جایگاه والای معلمی اشاره کرده و از معلم به عنوان کیمیاگری معرفی کرد که با اکثیر دانش مس وجود آدمی را به زر می رساند و از معلم به عنوان  کلیدی که قفل قفس اندیشه انسان را باز می کند یاد نمودند.
 در ادامه دکتر قشلاقی معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ضمن اشاره به جایگاه رفیع مقام معلم بیان کرد این سوال را مطرح کرد که تقریبا تمامی مشاغل لباس فرم دارند ولی چرا معلم لباس فرم خاصی ندارد بیان فرمودند که معلم در تمام شئون زندگی الگو و اسوه برای تمامی آحاد جامعه است و این نشان دهنده شان والای معلم در یک جامعه می باشد دکتر محمودیان دادستان شهرستان میانه به نقش معلم در هدایت جامعه پرداختند و  ارتباط معنی داری را بین فراوانی آموزش ساعت نفر معلم و کاهش جرم در جامعه دانستند. .در پایان از اعضای هیات علمی و اساتید مدعو با اهدا لوح تقدیر و هدایایی تجلیل گردید.