1401/3/2 دوشنبه
پیام تسلیت بمناسبت شهادت سرهنگ پاسدار، صیاد خدایی، فرزند غیرتمندی از دیار میانه
پیام تسلیت جامعه دانشگاه پیام نور میانه در پی شهادت سرباز وطن شهید صیاد خدایی

بسم الله الرحمن الرحیم
خبر جانسوز شهادت شهید مدافع حرم، سرهنگ پاسدار صیاد خدایی، فرزند غیرتمندی از دیار شهرستان شهیدپرور، قهرمان پرور و انقلابی میانه، اندوه بر دلهایمان نشاند.
اقدام جنایتکارانه تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی در شهادت این شهید سرافراز حرم، نشان از کینه عمیق دشمنان نسبت به جریان مقاومت اسلامی و استیصال آنان در مقابله با این جریان دارد و یقینا خون آن شهید رشید، درخت مقاومت در منطقه را تنومندتر و زوال و نابودی دشمنان را نزدیکتر خواهد کرد.
شهادت این مدافع سرافراز حرم را به محضر مقام معظم رهیریو  خانواده معظم وی و عموم مردم شریف و شهیدپرور شهرستان میانه تبریک و تسلیت عرض می نماییم.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میانه